Xmas Beauty Δώρα

Η εποχή των Χριστουγέννων έφτασε και ήρθε η στιγμή να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω, κακομαθαίνοντας τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας! Επιλέξτε υπέροχα δώρα για όλους, επιλογές πολλές και ξεχωριστές!

Ανακάλυψε τις δικές μας προτάσεις για δώρα που φροντίζουν το δέρμα από επιλεγμένες premium εταιρείες με μοναδικά χαρακτηριστικά και επαγγελματικά αποτελέσματα.

Διαθέτουμε τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε επιθυμία, την περιποίηση επιδερμίδας, το μακιγιάζ, τα μαλλια, αξεσουάρ και τα αρωματικά χώρου και αν δεν ξέρετε τι να διαλέξετε σας έχουμε την λύση, κάντε τους δώρο Gift Card!

Απολαύστε τα ψώνια σας online και χαρίστε χαμόγελα στους αγαπημένους σας.

Δώρα για όμορφο πρόσωπο & σώμα.

Νεανικό δέρμα πιο φωτεινό, λαμπερό, ενυδατωμένο και καθαρό! Οι εορταστικές συσκευασίες και όλα τα προϊόντα έρχονται σε ένα όμορφο, βιώσιμης προέλευσης, 100% ανακυκλώσιμο κουτί.

Κορυφαία βραβευμένα προϊόντα συνδυάζουν το τέλειο συνδυασμό ισχυρών συνθέσεων για μια πιο αναζωογονημένη επιδερμίδα. Ευεργετικές ιδιότητες μέσα από την καθημερινή τους χρήση. Κατάλληλες για όλες τις ηλικίες.

Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου (καθαριστικά προσώπου, τονερ, οροί επανόρθωσης, κρέμες ενυδάτωσης/αντιγήρανση/λάμψη, μάσκες προσώπου & απολέπισης, φροντίδα ματιών) και σώματος (αφρόλουτρα, απολέπιση, ενυδατικά λάδια, κρέμες ) στο σπίτι με μοναδικά πακέτα σε εκπληκτικές τιμές και προσφορές.

Μοναδικές προτάσεις με ευεργετικές ιδιότητες που μέσα από την καθημερινή τους χρήση θα αναδομήσουν την επιδερμίδα σε πρόσωπο & σώμα.Κατάλληλες για όλες τις ηλικίες.

Αυτές τις γιορτές ανακαλύψτε τα premium festive πακέτα για να χαρίσετε ομορφιά στο δέρμα σας και στων αγαπημένων σας προσώπων! Υπάρχουμε για να διατηρούμε το δέρμα όμορφο για μια ζωή.

Δώρα για εκθαμβωτικό μακιγιάζ.

Το Limited Edition Finishing Touches Makeup είναι η τέλεια ιδέα για το πιο festive makeup look. Τα απαραίτητα επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ που θα συντροφεύουν τους αγαπημένους σας καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα τους τονίζει την φυσική ομορφιά έχουν την υπογραφή της Jane Iredale, Νο1 Clean Beauty brand.

Σκιές ματιών σε ξεχωριστές συσκευασίες ή παλέτες που θα σας καταπλήξουν με την πρωτοτυπία και τη λειτουργικότητά τους συνδυάζοντας με κραγιόν σε αποχρώσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα!

Βρες τα όλα και χάρισε τα μέσα στο εορταστικό μoβ βελούδινο νεσεσέρ!

Δώρα για λαμπερά μαλλιά.

Προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μεταξένια απαλότητα για μαλλιά και σώμα! Τα φετινά Holiday Sets της Moroccanoil βγαίνουν σε 4 διαφορετικές εκδοχές, αναλόγως τις ανάγκες των μαλλιών σας: Extra Volume, Hydration, Moisture Repair, Smoothing. Το κάθε σετ περιλαμβάνει επιπλέον ένα Hand Wash στο άρωμα Original & ένα Moroccanoil Treatment Oil στην κανονική έκδοση

Εσείς πιο θα επιλέξετε από τα αγαπημένα σας Moroccanoil Hair & Body προϊόντα για τις γιορτές;

Δώρα για τον εσωτερικό χώρο.

Μία τέλεια ιδέα επιλογής δώρου σίγουρα είναι τα μοναδικά κεριά και αρωματικά χώρου σε υπέροχες μυρωδιές. Ένα δώρο για την καθημερινότητα και τις στιγμές χαλάρωσης που θα απογειώσει τις αισθήσεις, θα ταξιδέψει το νου και θα γεμίσει με ευεξία τον χώρο των αγαπημένων σας υπευνθυμίζοντας τους την αγάπης σας!

Το χειροποίητο κερί και αρωματικό χώρου φωτίζει το σπίτι σας με μια ζεστή, χαρούμενη λάμψη που σίγουρα θα ευχαριστήσει θα διακοσμεί μοναδικά τον χώρο και θα κατακλύζει την ατμόσφαιρα μέσα από τα μεθυστικά του αρώματα.

Μυρίστε τα δελεαστικά αρώματα και αφήστε τον εαυτό σας να εκτελέσει ένα αναζωογονητικό τελετουργικό θετικών δηλώσεων στην άνεση του σπιτιού σας.

Η ομάδα του AZera σας εύχεται Καλές Γιορτές!