Η σημερινή βιομηχανία ομορφιάς εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνεται και καινοτομεί, που μερικές φορές φαίνεται να υπάρχουν τόσα πολλά νέα και σημαντικά συστατικά, που χρησιμοποιούνται στις φόρμουλες ομορφιάς, που μπορεί πολλές φορές να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια από αυτά πραγματικά χρειαζόμαστε.

Βιταμίνη Ε στην περιποίηση της επιδερμίδας

Η σημερινή βιομηχανία ομορφιάς εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνεται και καινοτομεί, που μερικές φορές φαίνεται να υπάρχουν τόσα πολλά νέα και σημαντικά συστατικά, που χρησιμοποιούνται στις φόρμουλες ομορφιάς, που μπορεί πολλές φορές να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια από αυτά πραγματικά χρειαζόμαστε.

Γι 'αυτό επιστρέφουμε πίσω στα βασικά, βοηθώντας σας να απλοποιήσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας και να δώσετε στο δέρμα σας ακριβώς αυτό που πραγματικά χρειάζεται - τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Τοποθετούμε ένα πολυαγαπημένο συστατικό για θρέψη της επιδερμίδας, κάτω από το μικροσκόπιο και ρωτάμε, τι μπορεί να κάνει η βιταμίνη Ε για το δέρμα σας?

Τι είναι η Βιταμίνη Ε?

Η βιταμίνη Ε (η οποία περιλαμβάνει ουσίες, που ονομάζονται τοκοφερόλες) είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της σωστής λειτουργίας πολλών διεργασιών του σώματος. Βρίσκεται σε αφθονία σε συγκεκριμένα τρόφιμα – όπως οι σπόροι, τα καρύδια και τα έλαια - και συχνά λαμβάνεται και σε μορφή συμπληρώματος. Εμφανίζεται φυσικά στο ανθρώπινο δέρμα, ωστόσο όμως τα εσωτερικά μας αποθέματα μειώνονται σημαντικά με την πάροδο του χρόνου.

Τι μπορεί να κάνει η Βιταμίνη Ε για το δέρμα σας?

Γνωρίζουμε λοιπόν ότι η Βιταμίνη Ε είναι ένα ζωτικό συστατικό για την υποστήριξη των καθημερινών διεργασιών του σώματος, αλλά τι πραγματικά μπορεί να κάνει για την επιδερμίδα μας;

Στην περιποίηση της επιδερμίδας, η Βιταμίνη Ε εκτιμάται για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που επιτίθονται καθημερινά στο δέρμα μας. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, τον τύπο δέρματος ή τον τρόπο ζωής σας, η περιποίηση της επιδερμίδας με προϊόντα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και μακροπρόθεσμα στην εικόνα σας.

Βοηθώντας στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που έρχονται σε επαφή με το δέρμα, μέσα από το περιβάλλον, η Βιταμίνη Ε συντελεί στο να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας καθαρή και φωτεινή, προσφέροντας ταυτόχρονα μερικά πολλά υποσχόμενα και μακροπρόθεσμα οφέλη. Καταπολεμώντας τις επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών, η βιταμίνη Ε, μπορεί να συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης μελλοντικών ρυτίδων και άλλων ορατών σημαδιών γήρανσης, όπως οι κηλίδες. Και τελικά, αυτή η έξυπνη Βιταμίνη μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων του κολλαγόνου, με την πάροδο του χρόνου, εξασφαλίζοντας ότι το πρόσωπό σας θα παραμείνει σφριγηλό όπως και σήμερα, για περισσότερο διάστημα.

Αυτό το μακροπρόθεσμα δραστικό συστατικό, είναι επίσης ιδανικό για την άμεση ενυδάτωση του δέρματος - μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να συμβάλει στη μείωση της διαδερμικής απώλειας του νερού, αφήνοντας σας με υψηλότερα επίπεδα φυσικής υγρασίας και κάνοντας το δέρμα πιο μαλακό και με μεγαλύτερη ελαστικότητα.

The Best Vitamin E Skincare:

Γνωρίζουμε λοιπόν, ότι η βιταμίνη Ε αποτελεί μια σημαντική προσθήκη σε κάθε ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας - αλλά πού τη βρίσκουμε; Η ELEMIS σκεπτόμενη ως γνωστόν έξω από το κουτί, φέρνει κοντά σας, μια νέα και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, πηγή βιταμίνης Ε, μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων peptide4.

Το έλαιο Νυχτολούλουδου Night-Scented Stock Oil, είναι μία από τις πιο ισχυρές και γνωστές πηγές της βιταμίνης Ε - τόσο ισχυρή στην πραγματικότητα, που το έλαιο που περιέχεται στους σπόρους του συγκεκριμένου λουλουδιού, έχει αποδειχθεί ότι περιέχει έως και 10 φορές (ναι 10!) περισσότερο, ποσότητα βιταμίνης Ε, σε σύγκριση με πολλούς άλλους τύπους φυτικών ελαίων.

Έχουνε συνεργαστεί στενά με ένα εξειδικευμένο οικογενειακό αγρόκτημα στη Βρετανική ύπαιθρο, προκειμένου να αποκτήσουν αυτό το αποκλειστικό, super-βοτανικό εκχύλισμα, για χρήση σε αυτή την επαναστατική συλλογή προϊόντων.

Οι σπόροι του λουλουδιού Night Scented Stock περνούν μέσα από μια κοχλιωτή πρέσα, όπου η αυξημένη πίεση και η θερμοκρασία, μέχρι και 60°C, προκαλούν τη διάρρηξη των κυψελών λαδιού, απελευθερώνοντας το λάδι των σπόρων. Αυτή η μέθοδος εξόρυξης είναι 100 ετών.