Παγκοσμίως γνωστή για τα σουρεαλιστικά της αποτελέσματα, η περιποίηση επιδερμίδας με τα προϊόντα της σειράς, κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται, αλλά και να αισθάνεται πιο μαλακή και πιο νεανική από ποτέ.

Elemis Blog - Pro Collagen

Εάν έχετε δοκιμάσει ένα προϊόν της σειράς Pro-Collagen (και ευχόμαστε να το έχετε κάνει!), γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι όλη η σειρά αποτελεί την crème de la crème της ELEMIS. Παγκοσμίως γνωστή για τα σουρεαλιστικά της αποτελέσματα, η περιποίηση επιδερμίδας με τα προϊόντα της σειράς Pro-Collagen, κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται, αλλά και να αισθάνεται πιο μαλακή και πιο νεανική από ποτέ.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει την σειρά Pro-Collagen τόσο μοναδική?

Το μυστικό βρίσκεται στη θάλασσα. 

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Αναγνωρίζαμε από πάντα τις αξιοσημείωτες ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα στη μεταμόρφωση του δέρματος, με τη δράση των εξειδικευμένων φυκιών και για το λόγο αυτό βρίσκονται σε κάθε φόρμουλα και προϊόν της σειράς Pro-Collagen.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας αρχίζει να χάνει τη σταθερότητα και την αρχιτεκτονική της νιότης του και αφυδατώνεται πιο εύκολα, οδηγώντας στο σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Έχοντας αυτό υπόψη, η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Pro-Collagen, αξιοποιεί την εξαιρετικά ενυδατική δράση της Padina Pavonica*, σε συνδυασμό με άλλα θαλάσσιες δραστικά συστατικά, για την επίτευξη ορατών μεταμορφωτικών αποτελεσμάτων.

Συλλέγουμε με φυσικό τρόπο το συστατικό της Padina Pavonica, το ξεχωριστό αυτό συστατικό που βρίσκεται μέσα σε όλα τα προϊόντα της σειράς Pro-Collagen, από τις ακτές της Μεσογείου. Γνωστό για τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα του κατά της γήρανσης, αυτό το αστείου σχήματος φύκι είναι πλούσιο σε μόρια που έχουν την ικανότητα να προσελκύουν το νερό και συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό, στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα. Η ισχυρή αυτή ενυδάτωση και το γέμισμα του δέρματος, που προσφέρει αυτό το πραγματικό θαύμα της θάλασσας, βοηθά στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και χαρίζει μια ακτινοβόλο, νεανική εμφάνιση.

Τα φύκια αποτελούν τις αποθήκες θρέψης και έξυπνης δράσης. Είναι ιδανικά συστατικά για το δέρμα, που εκτίθεται συνεχώς σε εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες, αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η κρέμα ημέρας Pro-Collagen Marine Cream παρασκευάζεται από τη συγχώνευση ισχυρών θαλάσσιων φυκιών, τα οποία ενισχύονται από τη συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία της ELEMIS.

*Padina Pavonica: Ένα ιριδίζον φύκι της Μεσογείου, πλούσιο σε μόρια που έχουν την ικανότητα να προσελκύουν το νερό, διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας μέσα στο δέρμα.

Elemis Pro-Collagen Collection