Αν είστε λάτρης της φροντίδας της επιδερμίδας όπως και εμείς, θα έχετε πιθανόν παρατηρήσει ότι η Cica είναι το πιο καυτό συστατικό στο προσκήνιο σε ότι αφορά τη φροντίδα περιποίησης της επιδερμίδας αυτή τη στιγμή.

Biotransformed CICA - Blog Post

Από τα διάφορα blogs ομορφιάς έως τους αισθητικούς διαφόρων διασημοτήτων, όλοι χρησιμοποιούν διθυραμβικά σχόλια για αυτό το ισχυρό πράσινο βότανο. Λένε ότι η γνώση είναι δύναμη, έτσι είμαστε εδώ για να σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το ιδιαίτερο ενεργό συστατικό (προειδοποίηση... Είναι πολύ περισσότερα από ένα φανταχτερό όνομα!).

 

                                  Cica Collection

Η πιο vegan συλλογή της Elemis, Superfood αναπτύσσεται με ολοκαίνουργιες φόρμουλες που περιέχουν το ένα και μοναδικό συστατικό Biotransformed CICA.

Τι ακριβώς είναι η Cica;

                                   leaves - Centella Asiattica

Επίσης γνωστό και ως Centella Asiatica ή Tiger Grass, αυτό το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά βότανο, αναγνωρίζεται για τις εξαιρετικές καταπραϋντικές του ιδιότητες. Ιστορικά χρησιμοποιούταν για να βοηθήσει στην επούλωση του δέρματος, μιας και η Cica παρουσιάζει ισχυρά ηρεμιστικά και καταπραϋντικά οφέλη, καθιστώντας το ιδανικό συστατικό για την περιποίηση της επιδερμίδας. Με λίγα λόγια, το συστατικό Cica αφήνει το δέρμα σας δροσερό, ήρεμο και σε ισορροπία.

Ίσως να σκέφτεστε, αν το συστατικό της Cica είναι τόσο σπουδαίο, γιατί τότε το βιομετατρέπουμε? Αστείο θα σκεφτόσασταν… Η διαδικασία της Βιομετατροπής όσον αφορά το συστατικό της Cica, ενισχύει τη δράση και τη δύναμη του τόσο σημαντικού συστατικού μας, καθιστώντας το πιο συμβατό με το δέρμα, ώστε να απορροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά του και να χαρίσει μια ορατά ήρεμη επιδερμίδα.