Όλοι αγαπούν τον χειμώνα... εκτός από το δέρμα σας.

 

 

Hydration - Blog Post

Ενώ κατεβαίνετε τις πλαγιές του βουνού, ο ξηρός καιρός και η έλλειψη υγρασίας, αφήνουν το δέρμα σας αφυδατωμένο, κόκκινο και ερεθισμένο. Ακόμα κι αν κουρνιάζετε και απολαμβάνετε μια ζεστή σοκολάτα σε εσωτερικό χώρο, η ζέστη διώχνει το μεγαλύτερο μέρος της υγρασίας από τον αέρα, αλλά και από το δέρμα σας.

Μην φοβάστε, δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από τις αγαπημένες σας χειμερινές δραστηριότητες μόνο και μόνο για να κρατήσετε την επιδερμίδα σας χαρούμενη.

Το κόλπο είναι να μεταλλάσσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνετε και με τα ρούχα σας κατά τους χειμερινούς μήνες. Ακριβώς όπως ενισχύετε τα ρούχα σας με ζεστά κασκόλ, ζεστές μπλούζες και βαριά παλτά, με τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να ενισχύσετε και το δέρμα σας, με πλούσιες υφές και θρεπτικές φόρμουλες, για να διατηρήσετε υγιή και ενυδατωμένη την επιδερμίδα σας, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία που έχει.

Είστε έτοιμοι να δώσετε στο δέρμα σας την τρυφερότητα, την αγάπη και τη φροντίδα, που χρειάζεται αυτή τη σεζόν?

Παρακάτω ανακαλύψτε τα απαραίτητα προϊόντα για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Οι ενυδατικοί οροί πρωί και βράδυ είναι πολύ αποτελεσματικοί.

Ορός Νο1 - Βαθιά Ενυδάτωση ( 30 ml ) : Είναι εμπλουτισμένο με ισχυρά ενυδατικά ενεργά συστατικά που δρουν τόσο σε βάθος όσο και στην επιφάνεια για ομοιόμορφη ενυδάτωση του δέρματος

Ορός Νο2 - "Oh my Cold" ( 30 ml ) :Προστατεύει, αναπλάθει και θρέφει έντονα το δέρμα που αποδυναμώνεται από το κρύο.

Εξειδικευμένη ενυδάτωση.

Pro-Collagen Marine SPF30 
Η καλύτερη σε πωλήσεις αντιγηραντική ενυδατική κρέμα, βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας σας από την έκθεση στον ήλιο, ο οποίος προκαλεί βλάβες στο δέρμα κατά τη διάρκεια των υπαίθριων αθλητικών σας δραστηριοτήτων.

Superfood Cica Calm Hydration Juice
Αυτό το αναζωογονητικό gel, αποτελεί έναν μεγάλο σύμμαχο για τα ταξίδια σας. Κρατήστε το κοντά σας, για μια απαλή αίσθηση υγρασίας, από το κατάλυμα σας, μέχρι το lift.

Pro-Collagen Marine Ultra-Rich
Κλινικά αποδεδειγμένα, διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο έως και 24 ώρες

Φρόντισε τα άκρα σου.

Pro-Radiance Hand and Nail Cream 100ml : Θρέφει, Ενυδατώνει, Μαλακώνει.

Hand Cream 75ml : Προστατεύει από το κρύο και χαρίζει ματ τελείωμα, χωρίς λιπαρή υφή.